Bezorgservice

Bezorgservice

Wij bezorgen graag uw medicatie bij u thuis. Tegenwoordig is dit steeds gebruikelijker en voor ons geen probleem. Geef het aan bij uw huisarts of stuur een verzoek naar ons per mail. Geef hierbij aan of het een eenmalig verzoek is of dat u graag uw medicatie permanent bezorgd krijgt.

Medicijnen horen ter hand te worden gesteld. Dat betekent dat u thuis dient te zijn als wij uw medicatie bezorgen. Wij brengen u graag per mail  op de hoogte wanneer wij komen. Hiervoor hebben wij uw email adres nodig. Dit kunt u mailen naar info@apotheekwaterryck.nl. Vermeld daarbij uw naam en geboortedatum, zodat wij de email aan de juiste persoon koppelen.

Wilt u dat wij uw medicatie, indien het past, in de brievenbus bezorgen dan hebben wij daar uw schriftelijke toestemming voor nodig. Onze bezorger heeft hiervoor een aanmeldformulier bij zich.  Via het aanmeldformulier kunt u toestemming geven uw medicatie bij uw buren achter te laten of in de brievenbus te bezorgen. Vraag ernaar en vul hem in!

Maar wellicht is het voor u nog handiger de medicatie op te halen uit de afhaalautomaat bij apotheek Alkemade. Deze is 24/7 bereikbaar. Meld u aan via het formulier op deze website onder het tabblad “meer”.