Zorg bij urineverlies – Apotheek Waterryck – Roelofarendsveen

Zorg bij urineverlies

Urineverlies is niet alleen een probleem voor oudere mensen. Ook op jongere leeftijd komt het regelmatig voor, maar vaak durven mensen hier niet voor uit te komen en wordt er van alles verzonnen om maar te zorgen dat niemand er achter komt. Veel vrouwen denken dat urineverlies erbij hoort en accepteren uit schaamte jarenlange zorgen zonder er iets aan te doen.

Dat vinden we jammer, want er zijn voldoende opties om het urine verlies te behandelen. Wij adviseren dan ook altijd in contact te treden met de huisarts.

Mocht incontinentiemateriaal voor u, vrijwel iedere dag onvermijdelijk zijn, dan vergoed uw zorgverzekeraar vaak het merendeel. Wij adviseren u hier graag over.

Discreet

In de apotheek hebben wij een spreekkamer waarin we rustig en discreet u uitleg kunnen geven over de mogelijkheden op incontinentiegebied. Vraagt u aan de balie naar 1 van onze gespecialiseerde incontinentie assistentes.

Mocht u deze stap te groot vinden, dan zijn we u ook graag telefonisch van dienst.

Wij bezorgen de materialen graag discreet verpakt bij u thuis als u dit wenst. Ook in de apotheek kunnen we u eigen tas achter de schermen discreet voor u vullen.