Zorg bij urineverlies – Apotheek Waterryck – Roelofarendsveen

Apotheek Waterryck

Apotheek Waterryck

Noordeinde 19 2371CM Roelofarendsveen Tel:071 331 9100 Fax:071 331 1148

 

 

In verband met het Coronavirus vragen wij u:

Niet naar de apotheek te komen als dit niet nodig is en vanzelfsprekend zeker niet als u hoest, niest of andere klachten heeft die kunnen wijzen op Corona.

In de apotheek:

We vragen mensen om afstand te houden van de balies en laten maximaal 3 bezoekers tegelijk binnen.

Bezorgen:

Komt u liever niet naar de apotheek, dan kunnen wij uw medicatie bezorgen. Neemt u even contact met ons op, liefst per mail: info@apotheekwaterryck.nl (en bij Alkemade: info@apotheek-alkemade.nl). Vermeld u in de mail altijd uw geboortedatum en telefoonnummer.

We bezorgen zoveel mogelijk in de brievenbus (ook bij mensen zonder brievenbuscontract). Indien dit niet past leggen we het voor de deur, bellen aan en nemen afstand van de deur.

U dient aanwezig te zijn om de medicatie aan te nemen en ervoor te zorgen dat kinderen of huisdieren niet de medicatie in bezit kunnen krijgen.

Hartelijk dank voor uw begrip!

Team Apotheek Alkemade en Waterryck

Zorg bij urineverlies

Urineverlies is niet alleen een probleem voor oudere mensen. Ook op jongere leeftijd komt het regelmatig voor, maar vaak durven mensen hier niet voor uit te komen en wordt er van alles verzonnen om maar te zorgen dat niemand er achter komt. Veel vrouwen denken dat urineverlies erbij hoort en accepteren uit schaamte jarenlange zorgen zonder er iets aan te doen.

Dat vinden we jammer, want er zijn voldoende opties om het urine verlies te behandelen. Wij adviseren dan ook altijd in contact te treden met de huisarts.

Mocht incontinentiemateriaal voor u, vrijwel iedere dag onvermijdelijk zijn, dan vergoed uw zorgverzekeraar vaak het merendeel. Wij adviseren u hier graag over.

Discreet

In de apotheek hebben wij een spreekkamer waarin we rustig en discreet u uitleg kunnen geven over de mogelijkheden op incontinentiegebied. Vraagt u aan de balie naar 1 van onze gespecialiseerde incontinentie assistentes.

Mocht u deze stap te groot vinden, dan zijn we u ook graag telefonisch van dienst.

Wij bezorgen de materialen graag discreet verpakt bij u thuis als u dit wenst. Ook in de apotheek kunnen we u eigen tas achter de schermen discreet voor u vullen.