Overname apotheek gedeelte huisartsenpraktijk de Linde – Apotheek Waterryck – Roelofarendsveen

Terug naar overzicht

Overname apotheek gedeelte huisartsenpraktijk de Linde

Wij zijn heel blij dat we de mogelijkheid gekregen hebben om het apotheek gedeelte van huisartsenpraktijk de Linde over te nemen. Helaas is Leimuiden te klein om een apotheek of uitdeelpost te vestigen, maar wij bezorgen graag alle medicatie (gratis) voor iedereen aan huis.

Normaal wordt dit alleen gedaan bij mensen die niet in staat zijn om naar de apotheek te komen. Maar Leimuiden is zo ver bij onze apotheek vandaan dat we deze service voor iedereen willen bieden! Vanzelfsprekend ook voor mensen die wonen in Rijnsaterwoude, Bilderdam en omstreken.

We zijn dit gewend! In de dorpen Oud Ade, Rijpwetering en Hoogmade bezorgen we ook alle medicatie aan huis. En is er extra informatie nodig dan bellen we of komen voor een huisbezoek.

Met een brievenbus contract is het ook niet nodig thuis te blijven voor onze bezorger. We hopen hiermee veel service te leveren en ervoor te zorgen dat iedereen van huisartsenpraktijk de Linde tevreden blijft over de medicatievoorziening.

Bezorgen doen we zoveel mogelijk vanuit apotheek Alkemade, maar natuurlijk is het ook mogelijk de medicatie in apotheek Waterryck te halen of in de medicatie afhaalautomaat bij apotheek Alkemade te leggen, die 24/7 bereikbaar is. De klant beslist.

Klik hier voor de meest gestelde vragen.

Publicatiedatum: 11-09-2023